FRANSE BULLDOG PUPS GEBOREN! (ALLE PUPS ZIJN VERKOCHT) HALF JUNI MOGEN ZE NAAR HUN NIEUWE BAASJES!

"BULLS OF CROWN’S EZRA”

“LEON SWEETIES DOGGIES"

De vader van de pups is een uitmuntende reu die volledig getest is op gezondheid en voldoet aan onze strenge eisen en hij heeft super luchtwegen.

Ezra is uiteraard ook volledig getest op erfelijke afwijkingen en voldoet aan onze strenge eisen  Zie web pagina van Ezra

Beide ouders zijn getest op:

Röntgenfoto’s: (RUG- KNIEËN-ELLEBOGEN-HEUPEN-STROTTENHOOFD

Keelinspectie (onder narcose)

Heupdysplasie, Patella-Luxatie, Elleboogdysplasie, Rugaandoeningen, Oogziektes, Huidproblemen, etc

Cystinurie type 3, Cord1-PRA, HUU Hyperuricosuria, Canine multifocale retinopathie 1, (CMR1), Maligne Hyperthermie (MH), Multi-drug resistentie 1, (MDR1), Cone-Rod Dystrophy (cord1-PRA / crd4), DNA Profiel, Geen Blauw drager, Geen Merle drager, alleen FCI erkende kleuren, voor meer info zie onze website

Uitslag röntgenfoto's en andere schriftelijke gezondheid uitslagen zijn voor pupkopers altijd opvraagbaar!

Onze andere teef Inca had in December 2018 al loops moeten worden maar Inca is nog steeds niet loops en wacht lekker op de lente.  Inca wordt gedekt door een andere uitmuntende reu die volledig getest is op gezondheid en voldoet aan onze strenge eisen en ook hij heeft super luchtwegen. Dit word Inca haar eerste nestje.

Inca is volledig getest op erfelijke afwijkingen. Zie web pagina van Inca.

Wij gebruiken voor beide teven 2 verschillende dekreuen met beide uitmuntende lieve sociale karakters die voldoen aan onze hoge eisen.
Deze reuen zullen na de dekking bekend worden gemaakt met al de bijbehorende gezondheid uitslagen.
Uitslagen schriftelijk aanwezig!

Wanneer de pups geboren zijn wordt de combinatie met foto’s van de ouders, de pups en de gezondheid resultaten hier geplaatst.