“TE KOOP:FRANSE BULLDOG TEEF VAN 2 JAAR OUD” (VOLLEDIG GETEST OP ERFELIJKE AFWIJKINGEN) PRIJS IN OVERLEG!

Tisha is een hele lieve aanhankelijke red/fawn gesteriliseerde Franse Bulldog teef van 2 jaar oud.
Ze is volledig getest op genetische en lichamelijke erfelijke afwijkingen ( waaronder röntgenfoto’s van de rug, knieën, ellebogen, heupen, strottenhoofd en keelinspectie onder narcose) met super goede uitslagen (deze uitslagen krijg je er allemaal bij)

Ze is in het bezit van een MyDogDna profiel (Finland) waar alle genetische uitslagen in terug te vinden zijn en veel meer interessante informatie (ook deze uitslagen  krijg je er allemaal bij)

Ook de aparte genetische uitslagen die in andere landen gedaan zijn krijg je er bij zoals het hoort.
Haar vader is onze Lanzilo (import Taiwan) een lieve mooie rode knuffelbeer (ook volledig getest op erfelijke afwijkingen)

Tischa is volledig ingeënt inclusief rabiës en netjes ontwormd volgens schema en kerngezond!

Tisha is een enthousiaste  vrolijke Franse Bulldog met een langere neus met grote open neusgaten.

Het is wel een gevoelig hondje die veel liefde en aandacht nodig heeft, ze is volledig zindelijk en sloopt niet, ze is echt ontzettend lief en een clown en ligt graag bij je en houdt veel van knuffelen.

Ze is niet geschikt voor binnen in een roedel, teven tot een bepaalde leeftijd gaat prima maar volwassen teven die in de rangorde boven haar staan daar weet ze niet mee om te gaan (buiten ons eigen terrein is dat geen enkel probleem) maar haar gescheiden houden van de oudere honden levert zowel bij ons als bij Tisha veel stress op!
Wij hebben een kennel waar onze Franse Bulldoggen binnen en buiten altijd met elkaar leven, reuen en teven samen en dat willen we graag zo houden.

Tisha kan met een reu samen of zonder honden dat is geen probleem en ook met katten gaat prima!
Ze heeft 1 nestje gehad maar ze is niet geschikt voor de fok, de pijn kan ze niet aan en daarbij is ze niet geschikt als moeder.
Lees het verhaal op onze website, hier staan ook alle gezondheid uitslagen van Tisha  en op de pagina van haar vader staan zijn gezondheiduitslagen.

https://bullsofcrown.nl/hond-quinticha/

 

Alleen een zeer goed blijvend huisje waar ze de aandacht en liefde krijgt die ze verdiend , ze is nog lekker jong, gezond,  en vind alles leuk.
Bij ons ligt ze op de bank, in de stoel, of in de bench dat mag ze zelf kiezen, ze kan goed alleen zijn, we willen haar wel graag terug zien want het is niet zomaar een beslissing die je maakt, het zal ook zeer verdrietig zijn om haar af te geven.
Ze is heel lief voor mensen en kinderen en is gewend  hier in Hongarije aan extreme hete weersomstandigheden.
Ze gaat niet naar mensen die fulltime werken (dat geldt ook voor onze pups) en we willen ook eerst telefonisch contact en foto’s zien hoe en waar ze komt te leven, het gevoel moet gewoon heel goed zijn!

In overleg kunnen wij Tisha eind van deze maand mee nemen naar de nieuwe eigenaar (Nederland en Belgie)

Mail ons voor meer informatie