We hebben een vaste prijs voor onze pups en daar valt niet over te onderhandelen!
Ook verkopen we geen pups op afbetaling!

(Het is een levend wezen en geen ding)!

De pups verkopen we allemaal voor dezelfde prijs 1850 Euro ongeacht reu of teef en naar welk land ze gaan! Het fokken is en blijft een hobby en wij hopen mensen gelukkig te kunnen maken met een gezonde pup uit volledig geteste ouders! Echter kunnen wij nooit 100% een gezonde pup garanderen want het blijft een levend wezen waar de natuur ook een belangrijke rol in speelt.

Merendeel van de pups blijven hier tot ze 15 weken oud zijn (sommige landen 4 maanden) Dat is wettelijk bepaald!  

De puppy wordt dan 3 keer gevaccineerd (inclusief Rabiës)

Meer info lees Export pups.

Omdat wij in de 12 jaar dat we fokken zeer hoge eisen stellen aan de gezondheid van onze Franse Bulldoggen, veel geld geïnvesteerd hebben (en blijven investeren) in alle mogelijke gezondheid testen,  importeren van vers bloed en vanwege onze werkwijze en fokkerij ervaring zijn de aanvragen voor puppy’s uit onze kennel altijd zeer groot.

NIEUW 2018:  In overleg met de specialist worden vanaf nu alle ruggen van de pups voor geröntgend rond de 6/8 weken oud.

Daarom werken wij met wachtlijsten. Onze pups worden verkocht op volgorde van inschrijving op de wachtlijst en wij helpen u graag met uitzoeken van een pup.

Elk nest wat wij fokken begint elke keer met een andere letter, u moet dus een naam zoeken met de opgegeven letter, wat wij uiterlijk moeten hebben als de pups 6 weken oud zijn in verband met het aanvragen van de stambomen wat enige tijd kan duren.

We fokken alleen met FCI stambomen die in alle landen over de hele wereld erkend zijn.

Wij fokken ook niet met FCI verboden kleuren. Meer informatie over de niet erkende kleuren.

LET OP!!!!!!!

Wij vragen “als de pups 2 weken oud zijn”een reserveringsaanbetaling van €400!

Pas na de aanbetaling van 400 Euro is uw reservering definitief.

***Er vind geen restitutie van de aanbetaling plaats***

De eerste 10 tot 14 dagen bestaat voornamelijk uit eten, slapen en groeien dus alleen de deken waar ze op slapen moet elke dag verschoont worden. We laten ze dan ook zoveel mogelijk met rust.

Elke dag maken we de pup bak schoon en leggen er een lekker schoon zacht kleed in en dan gaan ze weer lekker onder de warmtelamp liggen met de buikjes de lucht in of ze drinken eerst nog even een slokje bij mama.

Er zijn fokkers die de pups elke dag wegen en dat deden wij vroeger ook maar als je genoeg ervaring hebt is dat niet meer nodig. Als ze lekkere volle buikjes hebben en ze zijn tevreden laat ze dan lekker slapen dat is voor de pup beter, probeer een beetje bij de natuur te blijven. Alleen als we het niet vertrouwen en vermoeden dat de pups niet genoeg melk binnen krijgen of dat we vermoeden dat er wat anders aan de hand is dan wegen we ze wel maar als je genoeg ervaring hebt merk je dat snel (uiteraard houden we de pups heel goed in de gaten) Als we een slecht gevoel hebben dan gaan we meteen naar de dierenarts (dag en nacht), wij gaan niet zitten afwachten.

Een goede moeder weet zelf wanneer ze moet voeden en draait ook bij elke voeding automatisch op haar andere zij, na het drinken gaat ze de buikjes en de kontjes van de pups wassen zodat ze zich gaan ontlasten en de boel goed doorloopt.

Sommige moeders moeten bij een eerste nest even wennen en geef ze de tijd en leg de pups aan zodat ze kunnen drinken en de moeder er aan gewend raakt. Laat daarna de kontjes en buikjes zien en beloon haar als ze gaat likken, meestal komt het dan vanzelf wel goed.

Mocht het zo zijn dat ze niet veranderd en de pups maar niets vindt en er totaal niets van wilt weten na alle tijd die je er in hebt gestoken dan is ze niet geschikt voor de fok, in de natuur zouden de pups het niet redden. Maar als huishond zal ze zeker een maatje zijn voor het leven. Wel is het belangrijk de pups meteen te gaan bijvoeren met speciale vervangende moedermelk, te koop bij de dierenwinkel en dierenartsen (het is verstandig om dit voor de bevalling in huis te hebben)

Als de pups rond 4 weken oud zijn beginnen we met het voeren van vlees *Real Nature Wilderness True Country Junior* Kip met Zalm (95% PUUR VLEES!!!)

Optimaal afgestemd op de behoeften van ‘kleine wolven. Oorspronkelijke voeding naar het voorbeeld van de wolf en dat eten ze vrij snel en ze drinken uiteraard nog bij de moeder. Voor meer uitgebreide informatie over het voer wat we geven, grootbrengen van onze pups en socialisatie KLIK HIER. Dan begint ook de tijd van plasjes en poepjes ruimen. Goede moeders zullen alles lang schoonhouden maar dan nog moet je het zelf regelmatig dweilen. Hygiëne is uiterst belangrijk!!!

De inprentingsfase (3 tot 5 weken) daar heb je bij een Franse Bulldog pup ook nog niet zoveel werk aan, ze zijn makkelijk. Je neemt ze vaker op schoot en knuffelt lekker met ze (heerlijk), ze spelen met elkaar, met mama en met speeltjes, je leert ze zelfstandig eten, spelen buiten de pup bak en je zorgt met behulp van karton dat ze met 6 weken zo goed als zindelijk zijn. En uiteraard spelen ze graag met de visite en of het nu volwassen zijn of kinderen, ze vinden het beide prachtig, het zit gewoon in het karakter dus je hoeft ze niet overal mee naar toe te slepen

Als ze 4 weken oud zijn hebben ze een puppet in hun nek gehad en mogen ze mee naar buiten spelen de eerste week buiten  in de puppyren en als ze daaraan gewend zijn mogen ze met de Franse Bulldoggen in het gras spelen en dat is groot feest.

Bij ons rijd altijd wel regelmatig tot een bepaalde tijd vracht verkeer, tractoren, bus, auto’s af en toe een motor, ze horen koeien, paard en wagen, ze kijken nergens meer van op.
Het is ook  heerlijk in het gras te liggen zodat ze lekker op je kunnen klimmen en daarna lekker bij je kunnen liggen

Met 6 weken krijgen ze hun eerste inenting en microchip. De dierenarts komt alle inentingen inclusief microchip bij ons thuis doen i.v.m ziektes in dierenartspraktijken waar toch dagelijks zieke honden komen. (Het kost wel een stuk meer maar is veel veiliger voor de pups) Tevens worden de pups uitvoerig nagekeken of ze gezond zijn.

Meer informatie over het opvoeden en socialisatie van onze pups KLIK HIER

Meer informatie over de verschillende fasen van de pups KLIK HIER

Pas vanaf 7/8 weken (dit verschilt per ras) hebben ze volledig aandacht nodig en dan komt de zware tijd er echt aan en moeten ze echt met alles kennis maken (optimale socialisatie) dan lopen ze ook bij de volwassen Franse Bulldoggen en Amerikaanse Bulldoggen waar ze een hoop van leren dus grote honden zijn ze volledig gewend als ze hier weg gaan.

Het is zo leuk om te zien dat ze touwtrekken, zo een klein ding tegen een grote bull maar de broertjes en zusjes komen dan ook even helpen, daar geniet je zo van. Ze ontdekken zoveel in een korte tijd en vinden alles leuk en zijn nergens bang voor. Ook moeten ze aan de riem leren lopen en dat is in het begin nog een hele klus.

De socialisatie die normaal bij de nieuwe eigenaar plaatsvindt die ligt merendeel volledig in onze handen omdat de pups tussen de 8 en 4 maanden oud pas weg mogen (verschilt per land) , het is zwaar maar het heeft ook zoveel leuke kanten waar we volop van genieten.

Als ze hier weggaan zijn ze zindelijk, lopen netjes aan de riem, zijn nergens bang voor dus alles gewend en willen dolgraag geknuffeld worden. Ze geven liefde en verwachten het ook terug. Ze liggen graag op schoot en zijn heel mensgericht.

NIEUWS!!!!!!!!!

Voorjaar 2019 is de grote in en outdoor speeltuin van de Franse Bulldoggen klaar !!!
Wij verkopen onze pups NIET aan iedereen! We houden heel erg van onze pups en willen niet dat ze in verkeerde handen terecht komen !!!

Bent u op zoek naar een hond voor de fok dan kunt u het best een pup kopen van een ervaren fokker die al jaren fokt en het ras en zijn gebreken door en door kent. Zij kennen hun bloedlijnen (of een groot deel van de bloedlijnen) en kunnen u er alles over vertellen.

Koop uw pup alleen bij een fokker die de honden test op erfelijke afwijkingen zoals beschreven op onze website.

We hebben alle gezondheid resultaten van onze honden van de specialist op papier en uiteraard kunt u een copy krijgen van deze uitslagen. (het is erg belangrijk om deze te hebben als u van plan bent te gaan fokken)

Het merk wat wij onze volwassen honden voeren heet Canun (supremus) en is van super kwaliteit en komt uit Spanje en is voorzien van natuurlijke antioxidanten en alleen natuurlijke bestanddelen.

Gezond hart

Goede spijsvertering

Sterke botten

Gezonde vacht

Onze honden krijgen daarbij nog extra olie (omega 3 en 6), extra, glucosamine, chondroitine, MSM, collageen en vitamine C.

Ook krijgen ze genoeg beweging, veel liefde en aandacht, we hebben zoveel ruimte, het is een paradijs voor elke hond hier en met mooi weer zijn ze het liefst buiten maar bij slecht weer liggen ze lekker met zijn allen binnen op hun kleed voor de kachel. Onze pups groeien op in huiselijke kring (optimale socialisatie) en we hebben veel ruimte buiten. Een hobby wat ontstaan is uit liefde voor het prachtige vrolijke ras! (clown onder de honden rassen)

Bulls of Crown’s kennel