We hebben een vaste prijs van 1850 Euro voor onze pups en daar valt niet over te onderhandelen!
Ook verkopen we geen pups op afbetaling!

(Het is een levend wezen en geen ding)!

De pups verkopen we allemaal voor dezelfde prijs ongeacht reu of teef en naar welk land ze gaan! Het fokken is en blijft een hobby en wij hopen mensen gelukkig te kunnen maken met een gezonde pup uit volledig geteste ouders dat is het mooiste wat er is! Echter kunnen wij nooit 100% een gezonde pup garanderen want het blijft een levend wezen waar de natuur en de voorouders ook een belangrijke rol in spelen! 

Wij fokken uiterlijk 3 nestjes per jaar zodat we ze alle liefde, aandacht en een goede socialisatie kunnen geven wat de pup nodig heeft voor de rest van zijn leven.

Merendeel van de pups blijven hier tot ze 15 weken oud zijn (met uitzondering van enkele landen waar ze naartoe reizen met het vliegtuig mits er een begeleider bij is dan is 8 weken oud toegestaan)  Dat is wettelijk bepaald!  

De puppy’s worden dan 4 keer gevaccineerd (inclusief Rabiës), regelmatig ontwormt en krijgen elke 4 weken druppels tegen vlooien en teken, het laatste is op natuurlijke basis) De pups zijn 100% zindelijk en lopen al keurig mee aan de riem. Ook zijn ze super goed gesocialiseerd, ze zijn gewend aan auto’s, vrachtwagens, tractoren, maaimachines, paard en wagen, katten, andere honden(groot en klein), vreemde mensen en kinderen. Ze zijn dol op knuffelen en hebben ontzettend lieve aanhankelijke karakters.

Meld jezelf aan bij ons aan op WhatsApp het nummer staat naast het WhatsApp logo (Klik hier) en stuur ons een bericht met duidelijke uitleg over jezelf (gezin) wat je een pup te bieden heeft, ervaring, hoelang is de hond alleen (wij verkopen geen pups aan mensen die fulltime werken) dus het liefst zoveel mogelijk informatie daar kunnen wij al veel uithalen. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een telefonisch gesprek dat is wat persoonlijker.
Wij werken met wachtlijsten dus het kan enige tijd duren voordat je aan de beurt bent. Maar wachten wordt meestal beloond.

Meer info lees Export pups.

Omdat wij in de 14 jaar dat we fokken zeer hoge eisen stellen aan de gezondheid van onze Franse Bulldoggen, veel geld geïnvesteerd hebben (en blijven investeren) in alle mogelijke gezondheid testen, importeren van vers bloed en vanwege onze werkwijze en fokkerij ervaring zijn de aanvragen voor puppy’s uit onze kennel altijd zeer groot.

Daarom werken wij met wachtlijsten. Onze pups worden verkocht op volgorde van inschrijving op de wachtlijst en wij helpen u graag met uitzoeken van een geschikte pup.

Elk nest wat wij fokken begint elke keer met een andere letter, u moet dus een naam zoeken met de opgegeven letter, wat wij uiterlijk moeten hebben als de pups 6 weken oud zijn in verband met het aanvragen van de stambomen wat enige tijd kan duren.

We fokken alleen met FCI stambomen die in alle landen over de hele wereld erkend zijn.
Wij fokken ook niet met FCI verboden kleuren. Meer informatie over de niet erkende kleuren.

LET OP!!!!!!!

Als de pups met 6 weken oud door de nieuwe eigenaren gekozen zijn dan vragen we een aanbetaling van 400 Euro.
Pas na de aanbetaling van 400 Euro is uw reservering definitief.
***Er vind geen restitutie van de aanbetaling plaats***

Er zijn uitzonderingen:
1. Wanneer de fokker de pup niet geschikt vind voor de verkoop qua gezondheid.
2. Overlijden van de pup voordat de hij/zij overgedragen wordt aan de nieuwe eigenaar.

Voor vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer:
Thuis: 0036 74-434089
Mobiel: 0036(06)307919990
WhatsApp: 0036(06)307919990 (gratis bellen)

Dan leren we elkaar ook beter kennen en dat is voor ons beide belangrijk
U kunt de pups live bekijken als ze geboren zijn, hier krijgt u informatie over.

Met vriendelijke groeten,
Bulls of Crown kennel.