Een pup kost bij ons per 1 januari 2023, 2500 Euro voor particulieren en 3000 Euro voor fokkers. De eerste reden “zeer belangrijk” is dat wij alleen met officiële wereldwijde erkende FCI stambomen werken en niet kruisen met andere rassen wat helaas steeds meer gebeurt en deze kruising pups worden verkocht als echte Franse Bulldoggen. Daardoor worden echte Franse Bulldoggen met een wereldwijd erkende FCI stamboom in enkele landen waaronder ook Nederland steeds zeldzamer. Ten tweede blijven we gezonde geteste Franse Bulldoggen importeren met nieuwe bloedlijnen wat heel veel geld kost. Ook fokken wij geen kleuren oftewel mode kleuren die NIET door de FCI erkend zijn.  Meer informatie over look a likes ,mode kleuren en kruising bullen klik hier Voor meer informatie over de FCI klik hier

Belangrijk voor nieuwe pup kopers die op de wachtlijst geplaatst willen worden!

De aanbetaling voor inschrijving voor op de wachtlijst kost 75 euro voor iedereen. De rede is dat er mensen zijn waar we veel tijd in steken (bellen, appen, vragen stellen hoe en wat, wanneer ze aan de beurt zijn op de wachtlijst etc.)  Dat kost ons ontzettend veel energie en tijd. Dit soort mensen willen alles weten en wij zijn altijd zo beleefd om alles te beantwoorden. Sommige mensen blijven vragen stellen en krijgen altijd een eerlijk antwoord. En merendeel weet al heel lang dat ze ergens anders een puppy gaan kopen. We worden gewoon gebruikt voor informatie. We willen iedereen altijd graag helpen en gelukkig maken  maar niet op deze manier en het is gewoon erg dat mensen je zo behandelen. Mensen kunnen overal een puppy kopen, daar hebben wij totaal geen probleem mee.
Maar gebruik ons niet als informatiebron. Vaak moeten we mensen weigeren omdat de wachtlijst vol is en dat vinden we heel erg voor de mensen die graag een pup van ons willen.

Maar uiteindelijk het is elke keer hetzelfde liedje zoals ik boven omschreven heb en we zijn er klaar mee.
We weten zeker dat echte geïnteresseerde in een pup bij ons dit vandaan dit wel zullen begrijpen.

De pups die wij aan particulieren verkopen daar vragen we allemaal dezelfde prijs voor ongeacht reu of teef en naar welk land ze gaan! Het fokken is en blijft een hobby en wij hopen mensen gelukkig te kunnen maken met een gezonde pup uit volledig geteste ouders dat is het mooiste wat er is!

Onze pups worden altijd wereldwijd verkocht ,even voor de duidelijkheid wij verkopen NIET aan iedereen! Nadat we een e-mail hebben ontvangen met volledige tekst en uitleg van de potentiële pupkopers volgt er een telefonisch gesprek (dat geldt voor alle landen) en daar moeten we wederzijds “koper & fokker” een heel goed gevoel bij hebben en als het wederzijds klikt dan worden de aanstaande pupkopers op de wachtlijst geplaatst.
Nogmaals ondanks dat we alle gezondheid testen doen die mogelijk zijn kunnen wij nooit 100% een gezonde pup garanderen want het blijft een levend wezen waar de natuur en de voorouders ook een belangrijke rol in spelen!

Uitleg extra onkosten:
Om gezond te fokken zijn de kosten hoog. De gezondheid testen doen wij in Hongarije, Engeland en Duitsland en er komen steeds meer gezondheid testen bij waardoor de kosten erg oplopen.
Ook de aanschaf van nieuwe honden voor vers bloed kosten veel geld en als de honden na alle gezondheid testen niet geschikt zijn voor de fok dan moeten we ze herplaatsten en de  aanschafkosten, importkosten en de onkosten van de gezondheid testen ben je allemaal kwijt.
Wij fokken met een teef uiterlijk 4 nestjes in haar hele leven daarna wordt ze gesteriliseerd en daarna beginnen we weer opnieuw met een nieuwe teef die alle gezondheid testen goed heeft doorstaan.
We gaan ook volledig voor natuurlijke bevallingen maar helaas lukt dat nog steeds niet altijd bij de Franse Bulldog en dan wordt het een keizersnee en dat is niet goedkoop en dan zal je net zien dat het ’s nachts of in het weekend moet gebeuren dan zijn de kosten nog veel hoger.
Volwassen honden moeten regelmatig ontwormt worden, behandelt worden tegen vlooien en teken, de nodige inentingen hebben, gezonde kwaliteit voeding wat zeer belangrijk is voor sterke gezonde nakomelingen, etc…
In bijvoorbeeld Nederland gaat een pup met 7 weken weg en dan heeft de pup maar 1 inenting gehad, wordt tot 7 weken ontwormd, is gechipt en krijgt een stamboom mee. Gemiddeld drinken de pups de eerste 4 weken bij de moeder dus hoeven ze maar 3 weken bijgevoerd te worden maar na de 7 weken komt he zware werk en de onkosten lopen dan flink op.
Bij ons zijn de onkosten voor de pups vele malen hoger omdat ze tot 15 weken bij ons moeten blijven (dat is 8 weken langer) omdat ze altijd naar het buitenland gaan (15 weken is wettelijk verplicht voordat ze de grens over mogen (enkele landen uitgezonderd) De pups worden volledig voor een jaar ingeënt. Dat zijn dan 4 inentingen inclusief rabiës. Ze worden regelmatig ontwormt en elke 4 weken behandeld tegen vlooien en teken op natuurlijke basis. Met 4 weken oud gaan ze over op vlees tot 8 weken oud daarna gaan ze over op speciaal brokken voor pups. Ze krijgen tot ze weg gaan speciaal poeder door het voer voor optimale smering en evenwichtige groei van de gewrichten en het skelet dit is ook op natuurlijke basis. Tevens worden de pups gechipt en krijgen ze een officiële wereldwijd erkende FCI export stamboom en een Europees paspoort (wettelijk verplicht als ze naar het buitenland gaan)  De overige onkosten zijn, onderzoek dierenarts, benzine kosten, lidmaatschap van de rasvereniging, ontsmettingsmiddelen die je dagelijks gebruikt, stroom voor de warmhoud kleedjes die dag en nacht aan staan, de wasmachine die overuren draait en de bijbehorende slijtage, slijtage kleedjes, houtkorrels voor in de plas/poep bak om de pups zindelijk te maken (2 zakken per dag), speelgoed wat je bij elk nest nieuw moet aanschaffen, honden manden die kapot zijn door de puppy tandjes moeten vervangen worden, kauwbotjes, ruimte moet extra verwarmd worden als je pups hebt, slijmzuigers, vetbedden voor in de werp kist, teveel om op te noemen.

Tevens is bijna alles wat met dieren te maken heeft hier in Hongarije heel duur. De dierenarts is wel goedkoper dan in Nederland en daar gaan we naar toe voor de reguliere dingen maar voor operaties en dringende gevallen gaan we naar het dierenziekenhuis en dat is een eind rijden en heb je een tolkaart voor nodig. Dan heb ik het nog niet eens gehad over alle uren die er in gaan zitten. Optimale socialisatie ,leren wandelen aan de riem, op visite met de pups, spelletjes, knuffelen, schoonmaken, teveel om op te noemen en dat is onbetaalbaar. Maar we doen het met liefde! Als laatste wij zijn 100% hobby fokkers dus fokken niet bedrijf matig en dat zouden we ook nooit willen want het is een levend wezen daardoor kunnen we niets aftrekken van de belasting dus alle kosten komen voor onze rekening.

Als ze weg gaan:

Zoals boven omschreven worden de puppy’s 4 keer gevaccineerd (inclusief Rabiës), regelmatig ontwormt en krijgen elke 4 weken druppels tegen vlooien en teken, het laatste is op natuurlijke basis. De pups zijn 100% BAK zindelijk en lopen al keurig mee aan de riem. Ook zijn ze super goed gesocialiseerd, ze zijn gewend aan auto’s, vrachtwagens, tractoren, maaimachines, paard en wagen, katten, andere honden (groot en klein), vreemde mensen en kinderen. Ze zijn dol op knuffelen en hebben ontzettend lieve aanhankelijke karakters (we krijgen hier altijd veel complimenten voor)

De pups zijn/hebben:

   1. Vier keer ingeënt (inclusief Rabiës)
   2. Volledig ontwormd
   3. Gezondheidscertificaat van de dierenarts.
   4. Europees paspoort.
   5. Gechipt (ISO chip)
   6. Wereldwijd erkende FCI stamboom.
   7. Krijgen pup voer mee (alleen in het vliegtuig niet toegestaan)
   8. .Contract (koopovereenkomst)
   9. Informatie boekje voor het eerste jaar.
   10. Een verrassing.

Meld jezelf aan bij ons aan op WhatsApp het nummer staat naast het WhatsApp logo Klik hier of vul het contact formulier in met duidelijke uitleg over jezelf (gezin) wat je een pup te bieden heeft, ervaring, hoelang is de hond alleen (wij verkopen geen pups aan mensen die fulltime werken) dus het liefst zoveel mogelijk informatie daar kunnen wij al veel uithalen. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een telefonisch gesprek dat is wat persoonlijker.

LET OP: Wij antwoorden altijd terug dus als je niets hoort kan de mail ook in de spam box terecht zijn gekomen! Krijg je helemaal geen bericht terug dan is er iets fout gegaan en dan raden wij je aan opnieuw contact met ons op te nemen.

Wij werken met wachtlijsten dus het kan enige tijd duren voordat je aan de beurt bent. Maar wachten wordt meestal beloond.

Meer info lees Export pups.

Omdat wij in de 16 jaar dat we fokken zeer hoge eisen stellen aan de gezondheid van onze Franse Bulldoggen, veel geld geïnvesteerd hebben (en blijven investeren) in alle mogelijke gezondheid testen die er op het moment bestaan, importeren van vers bloed en vanwege onze werkwijze en fokkerij ervaring zijn de aanvragen voor puppy’s uit onze kennel altijd zeer groot. Daarom werken wij met wachtlijsten. Onze pups worden verkocht op volgorde van inschrijving op de wachtlijst en wij helpen u graag met uitzoeken van een geschikte pup.

Elk nest wat wij fokken begint elke keer met een andere letter, u moet dus een naam zoeken met de opgegeven letter, wat wij uiterlijk moeten hebben als de pups 6 weken oud zijn in verband met het aanvragen van de stambomen wat enige tijd kan duren.

Let op: Nogmaals je hebt fokkers die gebruiken stambomen die Niet FCI erkend zijn daar staat GEEN FCI logo op zoals bij ons boven aan de pagina.
Een fokker die fokt met erkende FCI stambomen moet zich aan de juiste regels houden maar een fokker die fokt met stambomen die niet erkend hoeft zich niet aan de regels te houden, die kan een teef elke loopsheid laten dekken tot hoge leeftijd, inteelt is ook geen probleem, ze kunnen doen wat ze willen, ze hoeven zich niet aan regels te houden. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht of bij andere FCI fokkers.

Real Love 

Reutje 1 te koop

LET OP!!!!!!!

Als de pups met 6 weken oud door de nieuwe eigenaren gekozen zijn dan vragen we een aanbetaling van 400 Euro.
Pas na de aanbetaling van 400 Euro is uw reservering definitief.
***Er vind geen restitutie van de aanbetaling plaats***

Er zijn uitzonderingen:
1. Wanneer de fokker de pup niet geschikt vind voor de verkoop qua gezondheid.
2. Overlijden van de pup voordat de hij/zij overgedragen wordt aan de nieuwe eigenaar.

Voor vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer:
Thuis: 0036 74-434089
Mobiel: 0036(06)307919990
WhatsApp: 0036(06)307919990 (gratis bellen)

Dan leren we elkaar ook beter kennen en dat is voor ons beide belangrijk
U kunt de pups live bekijken als ze geboren zijn, hier krijgt u informatie over.

Met vriendelijke groeten,
Bulls of Crown kennel.