Uitleg export pups naar het buitenland
De pups die naar Nederland, Duitsland en België gaan die brengen we zelf (onkosten 200 Euro) Onze auto is voorzien van airco voor als het warm is en uiteraard verwarming als het koud is. De pups liggen op lekkere warme dekentjes en uiteraard stoppen we regelmatig om ze uit te laten en te voorzien van vers water. De pups die naar de UK gaan daar hebben wij onze eigen gediplomeerde verscheper voor die geweldig is met pups en de pups zitten gewoon bij hem zodat hij direct contact met ze heeft. Zijn auto is ook voorzien van airco en verwarming. De pups die naar andere landen gaan die gaan met het vliegtuig (die worden goed verzorgd) Onze pups hebben totaal geen stress tijdens en na het vliegen, we leren ze al op tijd wennen aan een transport box en de geluiden van een vliegtuig. We horen altijd positieve verhalen van de pup kopers dat ze zich meteen thuis voelen.
Ook als u de pups eerder wilt zien en met ze wil knuffelen bent u bij ons in Hongarije van harte welkom. Wij vinden het juist leuk om al onze pups en de rest van de viervoeters te laten zien. Onze honden en andere dieren behoren tot ons gezin!
Goed tehuis vereist en alleen serieuze gegadigden!
Een pup heb je niet voor even maar voor zijn hele leven!
Transport eisen binnen en buiten de EU
- Regels EU-landen met de auto: De meeste EU-landen hebben de regel dat de pups minimaal 15 weken oud moeten zijn (volledig ingeënt inclusief hondsdolheid)
- Regels EU-landen per vliegtuig: De meeste EU-landen hebben de regel dat de puppy’s minimaal 15 weken oud moeten zijn (volledig ingeënt inclusief hondsdolheid) honden vliegen meestal in het ruim (onderin het vliegtuig) in een door de luchtvaart goedgekeurde transport box. Maar bij sommige luchtvaartmaatschappijen mag je een hond van minder dan 10 kilo meenemen in de cabine in een gewone hondenreistas.
- Regels Amerika: puppy’s toegestaan vanaf 4 maanden (volledig gevaccineerd inclusief hondsdolheid) (sommige staten in Amerika staan puppy’s jonger dan 4 maanden toe) honden vliegen meestal in het ruim (onder in het vliegtuig) in een door luchtvaartmaatschappij goedgekeurde transportdoos. om een hond van minder dan 10 kilo mee te nemen in de cabine in een gewone hondenreistas.
- Regels Landen in Europa die geen lid zijn van de Europese Unie vallen “meestal onder de derde landen” en hebben hun eigen eisen voor de invoer van honden. Voor verschillende landen gelden andere eisen. honden vliegen meestal in het ruim (onderin het vliegtuig) in een door de luchtvaart goedgekeurde transport box. Maar bij sommige luchtvaartmaatschappijen mag je een hond van minder dan 10 kilo meenemen in de cabine in een gewone hondenreistas.